Gebruiksvoorwaarden DAYsight. Designs & Activates Your Site.
Religieuze Artikels Kaarsen Geschenken Kerst Allerlei
Volledige productenoverzicht Homepage Contacteer ons via web
GEBRUIKSVOORWAARDEN EN PRIVACYVERKLARING

 

Deze website is eigendom van De Wildeman (contactgegevens: zie boven). Wij besteden de grootste zorg aan het weergeven van correcte informatie op deze website. De gebruiker van deze website dient er zich echter bewust van te zijn dat informatie en eventuele prijzen voor producten en diensten op deze website zonder bericht aan de bezoeker kunnen worden aangepast. Vanzelfsprekend, want wij kunnen niet individueel bijhouden welke bezoekers er allemaal reeds deze website hebben bezocht, en wanneer.
Door het open en evolutieve karakter van het internet zelf kunnen wij of onze leveranciers van web-diensten uiteraard ook geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden omtrent correcte werking of ongewenste gevolgen zoals virussen, hacks, en dergelijke.
Wij zijn uiteraard evenmin verantwoordelijk voor de inhoud en werking van websites, buiten deze domeinnaam, waarnaar wij op deze website hyperlinks hebben gelegd.
Via deze website kan u geen daadwerkelijke bestelling doen van producten of diensten, maar wij proberen het u op deze website via een aantal links of formulieren gemakkelijk te maken om op een gestructureerde manier contact met ons te maken en zo een latere bestelling te faciliteren of u er meer informatie over te verstrekken. Wanneer u zulk formulier invult, zullen wij steeds telefonisch, per e-mail, of in face-to-face nagaan of u daadwerkelijk producten of diensten van ons wil betrekken, en aan welke prijs en modaliteiten. Hierop zijn dan onze algemene voowaarden van toepassing. Deze algemene voorwaarden kan u op eenvoudig verzoek van ons bekomen.
Uw persoonlijke gegevens die u in formulieren op deze website ingeeft, worden verpakt in een e-mail en zo naar ons doorgestuurd. Uw gegevens worden bijgevolg ook niet bijgehouden in een database, maar enkel in een e-mail programma, net zoals u ons een gewone e-mail zou sturen. Indien u ook niet wenst dat wij op deze manier uw contactgegevens bijhouden, kan u ons dat steeds melden en dan houden wij daar rekening mee, conform de wet van 8 december 1992 op de bescherming van de privacy.
Uw privacy is belangrijk voor ons, en een goede service ook. Het ene kan prima gecombineerd worden met het andere, vandaar dat we u met deze pagina ons privacy-beleid en deze wettelijke vermeldingen weergeven.

Dank u voor uw bezoek! Wij hopen alvast op een prettige samenwerking!

Els en Dominique